lunes, 5 de octubre de 2009

Plataforma per Catalunya arriba a Rubí

Feia temps que ens temíem que algun dia havia d'arribar, i, ves per on, ja el tenim aqui, el porquet de l'anglada ha intentat introduir el seu partit fastigós a la nostra terra rubinenca. No li pensem posar fàcil.

Alguna gent es pensa que quan ens oposem al feixisme, al racisme i a la xenofobia, ho fem per pura moda, per una "pose" que ens han ensenyat a adoptar sense més, i que mai ens hem parat a plantejar sèriament. Deixant de banda el que diguin els altres, la qüestió és que tenim arguments sòlids per defensar les nostres postures contra el racisme i també contra la xenofòbia, el vòmit social del qual el senyor anglada n'és el màxim exponent, i amb ell el tocinet que es presenta pel seu partit a Rubí, un tal Enguix.

Quin és el pal de paller de la proposta política del senyor anglada?. La resposta és, de forma clara i inapel·lable, la immigració. La seva política, tant des del punt de vista municipal com des del punt de vista de la política a nivell global (autonomia, govern espanyol...) es basa simplement en el rebuig frontal a la immigració, associant aquesta directament i sense matisos a la delinqüència de tot tipus, des dels robatoris més comuns al tràfic de drogues, passant per la perversió del que ell sent com la manera de viure cristiana. És així com s'abandera causes com la seguretat ciutadana, la "llibertat" (entesa per ell com la possiblitat de viure lliure de "moros", aqui ell té molta manía, però també de "sudaques" i altra, com ell els denomina, "xusma").

El tema de la immigració és bastament complex i cal aboradr-lo amb serenitat i valentia, això és una cosa que avui dia manca a molts sectors de l'esquerra progressista i també revolucionària, però que tard o d'hora acabarà desenbocant en un debat intens que, esperem, posarà les coses al seu lloc. Deixant però de banda, de moment, el tema de la immigració, caldria primer de tot fer una presentació de l'ideòleg que dirigeix aquest club de ressentits i pallassos anomenat PxC. Vegeu el vídeo: 


Com ja hem dit, es dicutirà el tema de la immigració més endavant, en altres posts, ja que no és possible fer un anàlisi més o menys complet d'aquest fet amb un sol post fet a corre-cuita. De moment, ens limitarem a senyalar les incoherències més flagrants davant de la ideologia d'aquest guerriller de crist nostre senyor.

Primer:

Aquest home s'omple la boca parlant de que la cultura i tradicions catalanes estan en perill per culpa dels immigrants ("moros" segons el seu idioma) que ens envaeixen. És curiós que una persona feixista espanyola (o el que és més penós encara, franquista) estigui de cop i volta tant  preocupada per la cultura catalana. On era aquest pallasso quan el "Pakito" volia exterminar la cultura catalana? Sembla ser aque aleshores no hi havia problema, simplement un cultura "regional" i sense importància havia de tocar fi, però suposo que "todo por la patria".... És més, on és aquest pallasso quan els catalans ens veiem i ens hem vist obligats a canviar d'idioma mil vegades perquè gent que fa 40 anys que viuen aqui, o fins i tot nascuts aqui, no han tingut els santíssims pebrots d'aprendre ni tant sols a entendre el nostre idioma?

Senyores, el que passa aqui és que a aquest element li importa una merda el que li passi a la cultura catalana, el que ell no vol és que els musulmans vinguin a viure aqui, i punt, pura xenofòbia, pur racisme. A més racisme barato, perquè entre un putu integrista islàmic i ell, l'única cosa que es posa en mig és l'alcorà i la santedat o no de jesucrist, en tot el demés són clavats. Per ell, un espanya "nacional catòlica" és lo ideal, sense moros ni regionalismes.

Segon:

A sant de què es relaciona immigració i delinqüència? Jo no dic que no es puguin relacionar, de fet els estudis estadístics de l'INE posen en evidència que entre la població immigrant hi ha més índex de delinqüència que entre la població autòctona. D'acord, però quin és el nexe d'unió que relaciona immigració i delinqüència? Segons el  senyor anglada aquesta relació és "de facto", els immigrants són xusma, per tant, són delinqüents, i si vols alguna altra raó serà que són musulmans, que són negres, o que sa mare els va parir pel cul. Parides, un negre no és un delinqüent per ser negre, la seva situació social el converteix en un delinqüent, i fins i tot arribats a aquest punt pot ser que el delicte que estigui cometent sigui tant absurd com "no tenir papers" o "estar venent en un top manta".

El nexe que relaciona immigració delinqüència és pobresa, desarraigament i incultura, la pregunta surt per si sola al senyor anglada: On era vostè quan els nouvinguts de la resta de l'estat espanyol formaven ghetos com Can Tunis i eren ells els delinqüents? Aleshores no hi havia motius per criminalitzar a tot un sector de la societat? No, aleshores eren "trabajadores nacionales" que no feien cap mal i només es portaven una mica malament oi? 

La nostra resposta és NO, tant els d'ahir com els d'avui són treballadors que canvien de lloc per guanyar-se la vida (de tot això se'n parlarà en altres posts) i sí, la seva condició social els porta a delinquir més que als altres, siguin d'on siguin, i fins i tot a vegades, a guanyar-se la vida amb treballs il·legals, perquè no tenen altra sortida. Evidentment hi haurà, com sempre, exemples de gent que cometi abusos perquè sí, o simplement perquè és un malnascut, però fins i tot el cervell de mosquit de l'anglada sap que d'aquests n'hi ha de tots colors. Amb els immigrants d'ahir encara hi ha feina, amb els d'avui molta més, però el que no farem serà caure en un victimisme barato d'una situació que el nostre luxós primer món ajuda a crear dia a dia, i els farem costat en el que necessitin, perquè ells, com nosaltres, només volen un futur lluny de la merda que els aboquem.

Tercer:

La invasió. El senyor anglada està convençut que els "moros" ens venen a envaïr. Espero que d'aqui a uns dies, quan pengi els següents posts, aquest home pugui entendre una mica millor que la motivació dels immigrants no és la invasió, ans al contrari, més aviat és la nostra invasió econòmica el que els empeny a venir cap aqui per, sense ni adonar-se'n, intentar aconseguir un status que els converteixi en els botxins del seu antic poble, que és el que som nosaltres avui dia, per activa o per passiva.

Senyor Anglada, senyor Enguix, que sàpiguen ens trobaran cagant-nos en vostès allà on vagin, els tardofranquistes no sou benvinguts a Rubí, en aquesta ciutat fa temps que s'intenta treballar per una cultura popular d'integració, i sàpiga que molts immigrants hi responen favorablement i més que ho seguiran fent.

Sense més, senyors porquets, no els volem ni aqui ni enlloc, però que sàpiguen que a Rubí no fotran ni un acte on no hi siguem donant pel cul.


3 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  2. censura dels comentaris al contrainfo?

    ResponderEliminar
  3. El contrainfo de rubi és un epai estalinista, aneu-vos-hi acostumant... és broma.

    ResponderEliminar