lunes, 12 de octubre de 2009

La realitat supera la ficció + La mafia de les farmacèutiques.

Uala companyers, això passa de taca d'oli, no us perdeu el vídeo d'aquesta monja benedictina de Montserrat, activista social i doctorada en medecina. 

No tingueu prejudicis perquè sigui una monja qui us parla (els que en pugueu tenir), NO TÉ DESPERDICI EL DIU AQUESTA SENYORA. Aclareix qualsevol dubte i es limita a donar la informació OBJECTIVA I COMPROVABLE. Ells evita en tot moment fer auqlsevol especulació i només diu el que sap del cert, però tot el que diu deixa entreveure coses tant increïbles com el contagi de grans masses de població de malalties mortals o experiments de les farmacéutiques a gran escala, tot això amb el benplàcit i la col·laboració de la OMS (Organització Mundial de la Salut). Sens dubte un vídeo revel·lador, no té pèrdua, insisteixo.

REsum i comentari del vídeo:

Si l'heu vist ja sabreu de què parlo, és increïble. Us en faig un breu resum pels que no tingueu temps de veure'l tot.

La OMS anuncia un contagi a gran escala de la GRIP A, que es presenta en tots els MASS-MEDIA com una malaltia mor´tifera i molt contagiosa. Al mateix temps (febrer del 2009) la farmacèutica Bagster envia a Txèquia les primeres vacunes contra la malaltia, que resulta, ni més ni menys, que estan infectadesamb els virus de la GRIP A (molt contagiosa però poc mortal) i la GRIP AVIAR (poc contagiosa però molt mortal). Això ho descobreix un científic Txec, que NO TENIA LA OBLIGACIÓ DE FER AQUESTA PROVA. Segons afirma la entrevistada, és pràcticament impossible que això es degués a una errada en els controls de seguretat de l'empresa. Per tant, la OMS estava avançant la notícia d'una epidèmia mundial que, només amb la GRIP A, no existía, ja que no és gens mortal i té un impacte molt menor que la grip normal en la salut de les persones. Teresa Forcades no s'aventura a fer cap conjectura sobre un possible pla d'extermini de la població mundial, però, sincerament, els fets objectius que ella planteja, no deixen lloc a gran cosa més. Però quins motius té aquesta empresa per intentar liquidar-nos? La resposta és clara, negoci, ells infecten i fabriquen l'antídot (la vacuna o les medecines en aquest cas) de la malaltia. 

Un cop més el capitalisme es forra i nosaltres ens morim. I això ja no és una aventura per l'Àfrica del SIDA i la fam permanent, no, això anava a passar al vell mig de la vella Europa, i va ser parat per casualitat per un home que es mereix ser un heroi de la humanitat, així de clar. Sona a bojeria, però els fets són els fets.

Però la història no acaba aqui, davant del fracàs del pla d'extermini que ens tenien muntat, ara la OMS es veu que ens pot obligar a vacunar-nos contra una malaltia que no és ni molt menys perillosa per la majoria de la població, la GRIP A. Si ens neguem a vacunar-nos ens poden clavar 1000 euros per dia que no ens vacunem, o pena de presó. L'objectiu és clar, les farmacèutiques s'han de forrar com sigui.

La OMS pot ordenar una vacunació a TOTA LA POBLACIÓ MUNDIAL. Això vol dir que els països desenvolupats es gastaran una pasta en vacunes per tota la seva població, però també per donar vacunes als països del tercer món, és a dir, amb els calers dels treballadors del primer món pagarem totes les vacunes mundials contra una malatia que NO és cap problema per la salut. No és que em molesti pagar vacunes al tercer món, però que siguin contra la malaria, no contra la merda de GRIP aquesta que fa que la gent només tingui una mica de mal de cap.

Però la història tampoc acaba aqui, perquè aquesta vacuna senyors no és més que un EXPERIMENT A GRAN ESCALA. Com diu TEresa Forcades, es fa servir en aquesta vacuna un component que s'ha fet servir amb anterioritat amb resultats nefastos en soldats estadounidencs, és, per tant, un perill per a tots rebre aquesta vacuna.

Però quina solució queda si la OMS decideix fer que sigui obligatòria la vacunació? pagar 1000 euros al dia? anar a la presó? És possible organitzar una resistència global a ser vacunats?

Acabi com acabi la història, està clar que el capitalisme i els interessos comercials un cop més juguen amb les nostres vides com els rota, i la cosa no és només ja un tema de premsa manipulada, joc burt, tortures, etc. No, aquesta vegada és "a saco", ens volen donar pel cul i que a sobre ens agradi, al cap i a la fi ens han salvat de la grip A, no?

Salut i que rebenti tota aquesta escòria, si algú té alguna idea de com ens en podem lliurar, no dubteu en proposar-la. 




1 comentario:

  1. Estik d'acord tio, aixo de la grip A és un engany, es una merda de malaltia per la que només mor penya que sense ella es morira un dia després, i les farmaceutikes es forren venen medikaments/maskaretes/gels desinfectants. No sé si arriba a tant com un pla d'extermini de població, però és una puta farsa.

    ResponderEliminar